Publication: De Morgen Magazine

It’s a bit late, but last december 2014 I had a small publication in the Belgian national newspaper magazine called ‘De Morgen’.

The publication is featured in an article called 30 young talented photographers under the age of 30. At that time I had a small talk with the journalist about my photo project in Istanbul, so they published a photo from that photo serie.

publicatie demorgen magazine 122014

Full text down below in Dutch.


De Turkse stad Istanboel staat centraal in het werk van deze Nederlander, die studeerde aan Sint-Lukas in Brussel. Een paar jaar geleden kwam hij voor het eerst in Istanboel. “Ik werd overrompeld door demensen, de cultuur en de stad. Die staat bol van contrasten: oost versus west, arm-rijk, mens-natuur, oud-nieuw..” Rob keerde al vaak terug en liep er vorig jaar stage.  Een van zijn reeksen is “Substitute Postcards from Istanbul’, waarin hij de toeristische highlights laat liggen en de buitenwijken intrekt. “Meestal zijn mijn beelden tamelijk leeg. Het is geen 100 procent documentaire fotografie, maar ik probeer wel de kenmerkende schrille contrasten van de stad te vangen. Zo maakte ik een foto van een plein met vlaggetjes en tulpen. Het oogt vrolijk, tot je beseft dat de vlaggetjes van een uiterst rechtse politieke partij zijn.”

publicatie demorgen magazine 122014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *